«

»

jan 19

Nieuwe CV Ketel Eindhoven door Van Gorp en Dekkers Installatietechniek


Deze nieuwe Nefit Topline Aquapower Plus CW6 is in Eindhoven geplaatst door Klusbedrijf Dekkers en Ton van Gorp Installatietechniek.

Kenmerken van de Nefit Topline:

Met de TopLine AquaPower kiest u voor de top in hoog-rendement combiketels, als het gaat om ultiem warmwatercomfort. Direct, veel en eindeloos warm water, voor een krachtige douchestraal en een snel gevuld bad. Uiterst betrouwbaar en duurzaam, met uitstekende prestaties op het gebied van energiezuinigheid.
Uiteraard zorgt de TopLine AquaPower ook voor comfortabele, energiezuinige verwarming van uw woning. Met Eco-design en nieuwe Low Energy A-label pomp (tot 75% lager verbruik) voldoet de TopLine II nu al aan de energiewetgeving van 2015. Er zijn vier AquaPower-toestellen met drie verschillende vermogens.Alle Nefit TopLine-combiketels zijn voorzien van het Gaskeur NZ-label. Dit betekent dat ze te combineren zijn met een milieuvriendelijke zonneboiler. Hiermee kiest u voor nog zuiniger én duurzaam warmwatercomfort.

Over de auteur

Nick