«

»

apr 17

Toilet bouwen door Klusbedrijf Dekkers in Eindhoven


Het verbouwen, renoveren of nieuw realiseren van een toilet is geen eenvoudige klus. het is dan ook niet aan te raden dit zelf te proberen. Bij Klusbedrijf Dekkers uit Eindhoven zijn wij onder andere gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met toiletten. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

– Renovatie van een bestaand toilet / toiletwuimte
– Plaatsen van een nieuwe wc
– Aanpassen van uw huidige toilet
– Leveren van Toiletten, wasbakken, en ander sanitair
– Leveren en plaatsen van nieuwe tegels
– Realiseren van een toiletruimte op een nieuwe plaats in uw huis of bedrijf

De juiste kennis:

Door onder andere jarenlange ervaring van onze loodgieter bij Klusbedrijf Dekkers hebben wij veel specialisme in huis, Klusbedrijf Dekkers Eindhoven kan op adviseren over zowel de keuze van uw sanitair en tegels alsmede in de inrichting van uw toilet. Wij geven uw graag advies en denken mee over de mogelijkheden.

De juiste spullen:

Klusbedrijf Dekkers uit Eindhoven is aangesloten bij diverse groothandels met ieder hun eigen showroom. Wij maken gebruik van A-merk sanitair en installatie materiaal zodat U voorzien van zeer hoge kwaliteit. Ook met onze duurzame en moderne gereedschappen lopen wij een stapje voorop. Dit heeft als voordeel dat wij snel en efficiënt leidingwerk zoals waterleidingen en rioolavfoer kunnen aanpassen.

Service en garantie:

Bij Klusbedrijf Dekkers krijgt U de juiste service en een goede garantie. Mogen wij het Sanitair van bijvoorbeeld uw nieuwe toilet of badkamer leveren, dan geven wij hierop natuurlijk volledige garantie. Levert U het sanitair zelf, dan ligt de garantie bij de leverancier. Mocht en na een aantal maanden nog een probleem ontstaan met het geleverde sanitair of de installatie dan lossen wij dit netjes en zonder kosten op.

Gratis offerte:

U kunt klusbedrijf Dekkers uit Eindhoven bellen of mailen voor een vrijblijvende offerte welke natuurlijk kosteloos wordt gemaakt. Wij komen graag de situatie ter plekke bekijken om een zo goed mogelijke inschatting te kunnen maken van de uit te voeren werkzaamheden.

Over de auteur

Nick