«

»

mei 02

Zolder isoleren door Klusbedrijf Dekkers uit Eindhoven

Door uw zolder te laten isoleren door de specialisten van Klusbedrijf Dekkers uit Eindhoven kunt U genieten van de vele voordelen van isolatie. Sinds de energieprijzen maar blijven stijgen loont het tegenwoordig al snel om hierop te besparen.

Dd zolder is vaak een punt in huis wat niet is geïsoleerd. Deze kan op diverse manieren door Klusbedrijf Dekkers uit Eindhoven worden geïsoleerd. Wij werken onder andere met:

Hardschuimplaten: Dit zijn platen isolatie die een brandvertragende werking hebben en geringe vochtopname. Ze zijn te gebruiken voor zowel platte of hellende daken.

Glaswol/Steenwol: Glaswol bestaat in platen of in dekens en is net als hardschuimplaat onbrandbaar. Glaswol is waterafstotend en daarnaast geluidswerend. Glaswol is te gebruiken op hellende daken of bijvoorbeeld ook in systeemwanden.

Welke soort isolatie U ook kiest, bij Klusbedrijf Dekkers uit Eindhoven zorgen wij voor een juiste en snelle verwerking. Tevens verzorgen wij de complete afwerking incl. stuc en timmerwerken.

Over de auteur

Nick