«

»

jun 08

Badkamer bouwen in Eindhoven door Klusbedrijf Dekkers uit Eindhoven

Badkamers bouwen

badkamers bouwen

Een mooie badkamer gebouwd door Klusbedrijf Dekkers uit Eindhoven. Deze badkamer is gebouwd in een oud huis in het gebied Strijp in Eindhoven. Dit project was een complete installatie incl nieuwe zwaluwstaartvloer, cementdekvloer, alle riool en waterleidingen. Ook hangt achter in deze badkamer een nieuwe CV ketel en een wasmachine en droger zijn hier aanwezig. Door het goed uitdenken heeft de klant deze ruimte tot een multifunctionele ruimte gemaakt met een prachtig eindresultaat. Ook het vrijstaande bad is een echte Eye Catcher geworden. Het sanitair in deze badkamer is door de klant zelf geleverd. Klusbedrijf Dekkers uit Eindhoven kan ook sanitair leveren van alle A-merken. Deze badkamer is gerealiseerd in samenwerking met Ton van Gorp.

Over de auteur

Nick