«

»

aug 02

Overkapping met Lichtkoepels in Best door Klusbedrijf Dekkers Eindhoven

Overkapping

Overkapping hout

Een prachtige overkapping gemaakt voor onze vaste klant Toon Herwijnen uit Best. De overkapping gemaakt door Klusbedrijf Dekkers in Samenwerking met EK Timmerwerken en natuurlijk met dank aan Jantje van H2O is een van de mooiste dit jaar geplaatst.

De overkapping heeft een houten constructie welke ondersteund door houten palen. De constructie bevat 2 dubbelwandige lichtkoepels zodat er geen condensvorming kan plaatsvinden. Het dak is bedenkt met bitumeuze dakbedekking ( gebrand ). Ook zijn de wandcontactstukken ingefreesd en met Lood afgewerkt. De randen zijn afgewerkt met hardhouten rabatdelen.

Al met al een zeer duurzame en mooie overkapping.

Ondanks de temperatuur plezier gezet en een tevreden klant!

Over de auteur

Nick