«

»

sep 21

Zolder en dak isoleren en 2 kamers realiseren door klusbedrijf dekkers uit eindhoven

zolder isoleren

dak isoleren

isolatie wanden

Voor onze klant Martijn zijn wij op de heezerweg in Eindhoven bezig met een zolderrenovatie. Dit project omvat onder andere, slopen van de complete zolderetage, het realiseren van nieuwe wanden en deuren. Het aanbrengen van een nieuwe bergzolder, het isoleren van het dak en de wanden. Hierna het aftimmeren van de complete zolder en het aanleggen van nieuwe electra. Ook zijn er 2 velux dakramen geplaatst. na de werkzaamheden door de vakmensen van Klusbedrijf Dekkers uit Eindhoven zal de stucadoor alles mooi stucen en onze vaste schilder alles texen.

Al met al een veelomvattend project wat ongeveer 2 weken in beslag neemt. Afgezien van de zolder hebben wij in samenwerking met de loodgieter, timmerman en tegelzetter ook nog 2 keukens geplaatst, een vloer gelegd en een badkamer verbouwd. Een drukke week dus, ohh ja en ook nog een Remehe Tzerra geplaatst.

Zoekt U dus een betrouwbaar en vakkundige klusser, klusbedrijf, klusjesman, timmerman, loodgieter in de omgeving Eindhoven, Veldhoven, Waalre, Best, Nuenen, Geldrop etc. Neem dan contact op met de vakmensen van Klusbedrijf Dekkers uit Eindhoven.

Over de auteur

Nick