«

»

okt 23

Badkamer installatie Geldrop door Klusbedrijf Dekkers

Badkamer installatie

badkamers bouwen

badkamers eindhoven

Zoekt U een betrouwbaar klusbedrijf, klussen, klusjesman voor uw project in de omgeving van Eindhoven. Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave. Voor zowel de grote als de kleine klussen.

Voor onze collega Frank van Restijl hebben wij in Helmond een nieuwe badkamer voorzien van de juiste aansluitingen. De watertoevoer is gemaakt met het wavin/tigris systeem. Dit zijn de flexibele alupex leidingen met de persfittingen. Een erg betrouwbaar en snel aan te brengen systeem wat nu overal in nieuwbouw wordt toegepast.

De restende werkzaamheden waren het aansluiten van riool, en het verwijderen van een zonneboiler.

Alles netjes klaar gemaakt zodat Frank hier weer een mooie badkamer kan neerzetten.

Over de auteur

Nick