«

»

nov 17

Badkamerinstallatie i.i.v Tegelhandel Adams door Klusbedrijf Dekkers Eindhoven

drain plaatsen

Afgelopen week heb ik een drain geplaatst, 2 inbouwreservoirs gezet, leidingen verlegd en de keuken afvoer, en waterleidingen voor de keuken. Dit in opdracht van Tegelhandel Adams. Geert Adams is bezig met de vloeren en badkamers van deze nieuwbouwwoning in Eersel.

De volledige installatiewerken nemen ongeveer 1,5 tot 2 dagen in beslag. Als Geert klaar is met alle tegelwerken zal ik het sanitair installeren en alles laten afkitten.

Een goede drain van bijvoorbeeld het merk Easydrain kost ongeveer 300,00 euro. het plaatsen incl hakwerken en materiaal kost om en nabij de 200,00 euro. De installatie van de drain en het afkitten is erg belangrijk gezien dit een van de gevaarlijkste punten is voor lekkage. Het is daarom belangrijk dat dit door een vakman wordt gedaan.

Na de oplevering zullen foto’s volgens.

Over de auteur

Nick