«

»

feb 02

Badkamer verbouwen in Eindhoven door Klusbedrijf Dekkers

badkamers bouwen

klusbedrijf eindhoven

nieuwe badkamer

Bovenstaand zie je de foto’s van 1 van de badkamers die wij deze week hebben opgeleverd. Deze badkamer had maar weinig vierkante meters om alles in te krijgen, maar door de goede visie van de klant en Klusbedrijf Dekkers hebben we er toch iets prachtigs van gemaakt. Het vloeroppervlak bedraagt om en nabij de 2,5 tot 3 vierkante meter. De badkamer is gesloopt door onze sloper waarna we het loodgieterswerk hebben gedaan. Leidingen en afvoer naar de juiste plaats gebracht. Diezelfde dag heb ik er een nieuw plafond ingelegd en een wand met 2 nissen geplaatst. Door 1 van onze vaste tegelzetters Bart Vogels uit Best hebben wij de specievloer in deze badkamer laten storten en deze ook het zeer strakke tegelwerk laten verzorgen. De badkamer is door onze huisstucadoor Megens uitgevlakt, en er is een mooi plafond ingesmeerd waar ook spotjes en een ventilator in verwerkt zijn. Het door mij geleverde A-merken sanitair maakt de badkamer helemaal af, met een prachtige douchewand, mooie kraan en een modern toilet. De klant was weer zeer tevreden, daar draait het allemaal om bij Klusbedrijf Dekkers uit Eindhoven.

Over de auteur

Nick