«

»

feb 10

Badkamer renovatie Geldrop door Klusbedrijf Dekkers Eindhoven

badkamers bouwen

klusbedrijf eindhoven

loodgieter eindhoven

Op bovenstaande foto’s zien we de nieuwe badkamer van Ruud en Desiree in Geldrop. We hebben deze badkamer volledig gerenoveerd, dat wil zeggen de complete oude badkamer is gesloopt en opnieuw opgebouwd. Wij zijn beginnen met de loodgieter werken, alle leidingen eruit zowel waterleidingen als riool, en helemaal nieuw erin gelegd. Daarna heeft onze Huisstucadoor de badkamer vlak getrokken, evenals een nieuw plafond erin gelegd. Erik Kropman heeft vervolgens een nieuwe specievloer gestort waarna deze is begonnen met betegelen. Wij hadden ook een nieuwe wand geplaatst voor de nieuwe ruime douche. Door Klusbedrijf Dekkers uit Eindhoven is alles geleverd, het sanitair: douchegoot van easydrain, een novvelini douchewand, grohe douchesysteem, geberit inbouwreservoir + toilet, een nieuw wandmeubel en spiegelkast. Ook de tegels zijn door ons geleverd. Het voordeel hiervan is dat wij garantie kunnen geven op de volledige badkamer, dus de installatie maar ook op het geleverde sanitair en de tegels. De badkamer was uiteindelijk klaar in 2 weken, de klant was supertevreden zoals te lezen in onze recensies.

Overweegt U uw badkamer te renoveren, neem dan contact met ons op. Wij zijn onder andere werkzaam in Eindhoven, Veldhoven, Waalre, Geldrop, Best, Nuenen, Son en Breugel en Helmond

Over de auteur

Nick