«

»

mrt 03

Loodgieter (s) werken door Klusbedrijf Dekkers Eindhoven

IMG_3450

IMG_3453

In opdracht van Fritz Donner hebben wij een bijna volledige woonhuis installatie gemaakt op de tongelresestraat in Eindhoven. Dekkers Klusbedrijf verzorgt alle loodgieters werkzaamheden van a tot z . De loodgieters werkzaamheden die wij hier hebben uitgevoerd bestonden onder andere uit het plaatsen van twee geberit inbouwreservoirs, het aanleggen van een nieuw hoofdriool voor de gehele etage, het aanleggen van een nieuw koud en warm water netwerk. En daarnaast het hangen van een nieuwe CV ketel. Al deze werkzaamheden hebben wij uitgevoerd in 2,5 dag.

Alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot loodgieter (s) werkzaamheden vallen in het vakgebied van de zelfstandige vakmensen bij klusbedrijf dekkers uit Eindhoven. Wilt u meer informatie nalezen over onze loodgieters werkzaamheden kijk dan eens op de site www.loodgieterdekkers.nl , hier vind je uitgebreide verslagen over alle door ons uitgevoerde loodgieterswerken.

Over de auteur

Nick