«

»

apr 20

Nieuw Badkamers bouwen met Riho sanitair door Klusbedrijf Dekkers Eindhoven

Badkamers van Klusbedrijf Dekkers in Eindhoven

Badkamers van Klusbedrijf Dekkers in Eindhoven

Sinds 14 dagen leveren wij de specialisten op badkamergebied ook het uitgebreide assortiment badkamermeubels van het merk Riho, Riho gevestigd in Tilburg is vooral gespecialiseerd in baden, douchebakken, whirlpools en prachtige wandmeubels, welke tegen een vriendelijke prijs in vele kleuren is te maken. De meubels kunnen op verzoek in bijna elke gewenste kleur worden gespoten.

Betere Badkamers BV welke onlangs opgestart door Mijzelf en Frank Sneijders zal dit merk als eerste merk in ons assortiment opnemen, wij verwachten deze site dan ook binnen 3 maanden te gaan lanceren, in de tussentijd kunnen wij via Klusbedrijf Dekkers uit Eindhoven al badkamers voorzien van de prachtige artikelen van Riho.

U denkt waarschijnlijk bij een Klusbedrijf niet direct aan het renoveren of verbouwen van uw badkamer. Maar vergis U niet Klusbedrijf Dekkers Eindhoven is een verzamelnaam voor vele vakman schappen. In 2013 hebben wij met ons team van zelfstandigen maarliefst 30 badkamers verbouwd en ongeveer 25 toiletruimtes. Het eindresultaat was telkens naar volledige tevredenheid van zowel ons als onze klanten. Samen met de loodgieter, timmerman, stukadoor, tegelzetter en kitter maken wij van elke ruimte een waar paleis. Of het nu een grote of kleine badkamer betreft, of u nu een groot of klein budget heeft, de specialisten van Klusbedrijf Dekkers uit Eindhoven en omgeving zijn u van dienst.

Ons werkgebied betreft Eindhoven, Oirschot, Veldhoven, Waalre, Aalst, Nuenen, Son en Breugel, Best, Valkenswaard, Mierlo en Geldrop. U kunt ons inschakelen voor de meest uiteenlopende klussen zoals badkamers, toiletten, loodgieterswerk, timmerwerk, tegelwerken, stucwerk, kleine en grote klussen.

Doordat wij samenwerken met een klusbedrijf, 3 tegelzetters, een stukadoor, een aannemer, 3 loodgieters en kitbedrijf kunnen wij elke klus de baas.

Heeft U in de komende maanden een grote of kleine klus, neem dan contact op met de specialisten van Klusbedrijf Dekkers uit Eindhoven. Kijk voor meer info ook eens op www.loodgieterdekkers.nl en www.timmerwerkendekkers.nl

Over de auteur

Nick