«

»

apr 27

Nieuwe Badkamer bouwen door Klusbedrijf Dekkers Eindhoven

Deze wastafel heeft een onderkast zonder uitsparing, welke zorgt voor extra ruimte.

Deze wastafel heeft een onderkast zonder uitsparing, welke zorgt voor extra ruimte.

Deze nieuwe badkamer is voorzien van een douchewand, toilet en moderne wastafel

Deze nieuwe badkamer is voorzien van een douchewand, toilet en moderne wastafel

Nieuwe badkamer gebouwd door de specialisten van Klusbedrijf Dekkers uit Eindhoven

Nieuwe badkamer gebouwd door de specialisten van Klusbedrijf Dekkers uit Eindhoven

Voor onze klant in Nuenen hebben wij de afgelopen weken een nieuwe badkamer gerealiseerd. De oude badkamer is door het sloopbedrijf ingehuurd door Klusbedrijf Dekkers uit Eindhoven volledig afgebroken. Daarna zijn we begonnen aan de renovatie. Samen met Frank Snijders van Restijl interieur uit Geldrop ook hier weer een mooi eindresultaat.

Na de sloopwerken kon de loodgieter aan de gang. Het loodgieterswerk wordt gedaan door Klusbedrijf Dekkers uit Eindhoven. In de badkamer is vaak weinig ruimte dus dit is vaak een lastige klus waarbij je soms even een vreemde houding moet aannemen om alles weer netjes aan elkaar te krijgen. Deze badkamer is uitgerust met een toilet ( hangend closet ), een dubbele wastafel en een prachtige doucheruimte. Ook hebben wij van Klusbedrijf Dekkers Eindhoven de radiator verplaatst en vloerverwarming geïnstalleerd.

Na het werk van de Loogieter konden Klusbedrijf Dekkers en Restijl Interieur verder aan de gang. We hebben een verlaagd plafond geplaatst en er zijn wanden bijgezet voor de douche. Ook is het inbouwreservoir met gasbeton omzet.

Toen we hiermee klaar waren is de gehele ruimte gestuukt, door een fout in de planning van de vaste stukadoor van Restijl is er een andere stukadoor gestuurd, deze heeft het stucwerk helaas wat minder vlak gezet dan wij gewend zijn waardoor wij na tegels plaatsen helaas vier tegels opnieuw moesten doen vanwege een niveauverschil in de wandafwerking. Als er tijdens de verbouwing een probleem ontstaat zoals dit probleem, maken wij dat gewoon zonder moeilijkheden in orde, zodat uiteindelijk toch het gewenste eindresultaat ontstaan.

Na het betegelen zijn we begonnen met het plaatsen van het sanitair. Dit is de laatste fase en het eindresultaat wordt nu eindelijk zichtbaar. De klanten komen steeds vaker even boven kijken en je ziet dat ze blij zijn dat we de oplevering naderen. Deze klanten hadden zelf het sanitair uitgekozen en kunnen nu ook pas zien of ze de goede keuze hebben gemaakt. En gelukkig de keuze van het sanitair was prima, mede als de keuze voor Klusbedrijf Dekkers uit Eindhoven.

Over enkele werken pakken we de gang en het toilet beneden nog aan zodat er in dit huis niets meer hoeft te worden gedaan de komende jaren.

Zoekt u een klusbedrijf in de regio van Eindhoven, belt U dan Klusbedrijf Dekkers, het team van zelfstandige zzpers waarmee ik van Klusbedrijf Dekkers samen werk zijn zeer betrouwbaar en wonen ook allemaal in de regio. Wij werken samen met stucadoors, tegelzetters, loodgieters, schilders, kitters, timmermannen, aannemers hoveniers en een rioolspecialist. Op deze manier zorgt Klusbedrijf Dekkers dat wij elke klus, op elke moment en tegen de juiste prijs kunnen maken. U krijgt de kwaliteit van jarenlange ervaren vakmensen voor een marktconforme prijs.

Over de auteur

Nick