«

aug 19

Gevelrenovatie Eindhoven door Klusbedrijf Dekkers

Gevel renovatie

Trespa gevel plaatsen

Afgelopen week hebben we een gevel in meerhoven ( Eindhoven ) gerenoveerd. Klusbedrijf Dekkers in samenwerking met Re-stijl interieurwerken hebben samen de bestaande tegels van deze woning in Eindhoven verwijderd omdat deze door een vochtprobleem van de gevel bleven vallen.

Na het verwijderen van de tegels heeft Klusbedrijf Dekkers uit Eindhoven volkern stroken op de gevel gemonteerd en hierop de nieuwe volkern antraciet platen verlijmd waardoor een strakke en nette oplossing is geboden die duurzaam en onderhoudsvrij is.

Ook hebben we een deel van de voor en achtergevel gerenoveerd. Dit met hetzelfde volkern materiaal.

Klusbedrijf Dekkers uit Eindhoven heeft het afgelopen jaar een flinke groei doorgemaakt waardoor onze club is uitgegroeid tot een team van zelfstandige specialisten die alle klussen in huis aan kunnen. Wij staan voor snelheid, klantgerichtheid, goede garantie en prijs kwaliteit alsmede 100% vakwerk.

Doordat ik zelf bij mijn klussen aan het hoofd sta van deze club is er sprake van een aanspreekpunt wat het overzicht bewaard binnen de klus.

Zoekt U de komende tijd een bedrijf wat een klus kan uitvoeren in de regio Eindhoven ( lees : veldhoven, nuenen, geldrop, aalst, waalre, best, helmond, valkenswaard e.d. ) dan bent U bij ons aan het juiste adres. Dekkers klusbedrijf uit Eindhoven staan dag en nacht voor U klaar en levert snel en vakkundig werk.

U kunt bij Klusbedrijf Dekkers Eindhoven terecht voor onder andere, alle timmerwerken, dakramen, platte en pannen daken, loodgieterswerk in keukens, badkamers en CV alsmede goten en zinkwerk. het renoveren van badkamers, toiletten keukens en complete woonhuizen. Tegelwerken, stucwerker, tex en schilderwerken, kitwerken en alle voorkomende klussen die zich in en om het huis voordoen.

Over de auteur

Nick