Onderhoudscontract CV

Bij Loodgieter en Klusbedrijf Dekkers bieden wij onderhoud aan diverse stookinstallaties aan zoals een CV ketel, zowel VR als HR ketels, ook dien wij onderhoud aan gasheaters en keuken en badkamergeisers. Door het goed onderhouden van uw gasgestookte apparatuur voorkomt U onnodige kosten, een hoog verbruik en vooral gevaarlijke situaties. De meeste service leveren wij op CV ketels, aangezien wij ook dealer zijn van onder andere Remeha ketels hebben wij alle apparatuur en kennis in huis om uw ketel goed te onderhouden, en waar nodig onderdelen tijdig te vervangen.

 

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt gekeken hoe de ketel functioneert en wordt deze helemaal schoon gemaakt, mochten er onderdelen zijn welke aan vervanging toe zijn zullen wij dit melden aan de klant en deze in overleg vervangen. Het preventief onderhoud op de CV ketel vind 1 maal per 2 jaar plaatst. Voorheen was dit jaarlijks, maar gezien de nieuwe technologieën in de huidige cv toestellen is dit niet meer noodzakelijk. U kunt bij ons een onderhoudscontract voor uw CV toestel of ander gas gestookt toestel afsluiten voor 2 jaar wat automatisch verlengd wordt met 2 jaar. Het contract is elke 2 jaar opzegbaar zonder kosten of afkoopsom.

 

U kunt naast de contracten ook een eenmalige onderhoudsbeurt laten uitvoeren door een van onze specialisten, de prijzen vind U hieronder:

 

Eenmalige onderhoudsbeurt CV toestel tot 50 Kilowatt  € 95,00 excl. 21% BTW

Eenmalige onderhoudsbeurt Bad of keukengeiser € 65,00 excl. 21% BTW

Onderhoudscontact CV of ander gasgestookt toestel tot 50 Kilowatt € 52,50 excl. 21% BTW per jaar.

 

Naast het onderhouden van CV ketels en andere gastoestellen leveren en plaatsen wij ook alle merken CV ketels en gastoestellen, maar ook de toebehoren zoals radiatoren, thermostaatkranen e.d. Wij kunnen tijdens een renovatie uw complete installatie van af de gasmeter tot het heet water uit uw kraan verzorgen.

remeha