Loodgieterswerken

Loodgieterswerken:
 
Bij Klusbedrijf Dekkers uit Eindhoven bent U aan het juiste adres voor uiteenlopende klussen met betrekking tot uw koud, en warm watervoorziening, uw gasinstallatie, cv ketel, afvoer en alle andere voorkomende loodgieter klussen in bijvoorbeeld uw badkamer of toilet in de regio Eindhoven.
 
De specialisten van Klusbedrijf Dekkers bestaan onder andere uit twee ervaren loodgieters en een leerling monteur. Wij staan elke dag voor U klaar om uw loodgieter klussen snel en vakkundig op te lossen. Wij beschikken onder andere ook over een 24 uurs en nood dienst voor als er een calamiteit in de regio eindhoven aan de hand is waar per direct een loodgieter nodig is. Voor deze speciale service van onze loodgieters kunt u informatie vinden op de site van Loodgieter Dekkers Eindhoven op www.loodgieterdekkers.nl bij de tab 24 uurs service.
 
Onze specialiteiten op loodgieters gebied zijn onder andere het installeren en bouwen van badkamer en toilet installaties. Wij hebben reeds vele badkamers en toiletten gebouwd in de loop der jaren, enkele voorbeelden zijn  te zien in onze projecten pagina.
 
In de loop der jaren hebben we reeds een goed vast klanten bestand in de particuliere sector opgebouwd alsmede enkele grotere bedrijven en vve organisaties. Onze grootste groep blijft toch altijd de particuliere klant die snel en vakkundig geholpen wil worden door 1 van de loodgieters van Klusbedrijf Dekkers uit Eindhoven. U kunt bij ons terecht voor een volledige installatie maar ook voor een kleine klus zoals het monteren van een kraan.
 
Wij werken zowel op de ouderwetse manier met koper en stalen leidingen, maar hebben ook alle in huis op het gebied van kunststof leiding werk, zoals de merken uponor, wavin tigris, henco en dergelijk. Wij solderen, knellen en persen. Onze voorkeur gaat altijd uit om alle leidingen met de moderne perstangen te monteren.
 
Onderstaand vind U enkele van de zaken waarbij U bij Klusbedrijf Dekkers aan het juiste adres bent op het gebied van loodgieterswerk.
 
– Zinkwerk, dakgoten en maatwerk

– Badkamer en toilet renovatie

– Algemeen loodgieterswerk

– Platte daken

– Koud en warmwater toevoer

– Afvoer PVC

– Gasleidingen

– Keukeninstallaties en voorbereidingen

– Lekkages in waterleidingen en gasleidingen

– Lekkages in afvoer

– Algemene lekkages

– Installatie en onderhoud van sanitair

– Plaatsen en leveren van CV ketels en andere gastoestellen

– Onderhoud van CV ketels

– Verwarming en vloerverwarming

– Leveren van alle soorten A merken sanitair
 
In onderstaande fotolijst kunt U door ons gerealiseerde projecten zien met betrekking tot het werk van onze loodgieter van de afgelopen jaren:

Badkamer voorbereiden door Klusbedrijf Dekkers Eindhoven

Badkamerinstallatie door Klusbedrijf Dekkers Eindhoven

Drain plaatsen badkamer door Klusbedrijf Dekkers Eindhoven

Hoofdriool graven door Klusbedrijf Dekkers Eindhoven

Keuken leidingen aanpassen door Klusbedrijf Dekkers Eindhoven

Keuken leidingen plaatsen door Klusbedrijf Dekkers Eindhoven

Plat dak branden balkon door Klusbedrijf Dekkers Eindhoven

Plat dak branden door Klusbedrijf Dekkers Eindhoven

Toilet en riool aanleggen door Klusbedrijf Dekkers Eindhoven

Vloerverwarming leggen door Klusbedrijf Dekkers Eindhoven

Waterleiding aanleggen door Klusbedrijf Dekkers Eindhoven

Waterleiding verleggen door Klusbedrijf Dekkers Eindhoven